Kend os også som Villebro & Jørgensen der, hvor du handler
Samme kvalitet, samme sommersøde æblesmag

Villebro & Jørgensen
Villebro & Jørgensen er en serie af mostprodukter, som er i familien med Gårdmosteriet. En most af samme høje kvalitet baseret på sommersøde, danske æbler.

Denne most sælges i de store supermarkedskæder, hvor sortimentet er slankt og uden de mange forskellige varianter, du normalt kender fra Gårdmosteriet. Til gengæld er prisen en smule lavere.

Æblesorterne er de samme, som benyttes i Gårdmosteriets produkter, men de er blot ikke fra egen plantage. Det gør os i stand til at producere Villebro & Jørgensen-most i så store mængder, at det er velegnet til supermarkedskæderne.

Ligesom Gårdmosteriets most
Produktionen forgår på helt samme naturlige måde som til Gårdmosteriets most. Den eneste forskel er, at æblerne bliver leveret til vores mosteri – og ikke plukket på vores egen plantage.

Det er altid danske plantager og dermed danske æbler, vi benytter, og æblerne plukkes med samme nænsomhed og respekt som til Gårdmosteriets most.

Baseret på årets høst og den gode smag i æblerne udvælger vi hvert år de 3 most-varianter, der er mest velegnede som Villebro & Jørgensen-æblemost. Herudover kan der også – fra sæson til sæson – forekomme andre mostvarianter, baseret på anden frugt.